La Fallera Major Infantil de València, Paula Nieto, i el president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, assisteixen a l’acte d’elecció de la Bellesa del Foc infantil d’Alacant.

Inés Llavador Castelló, de la foguera Santa Isabel, és la nova màxima representant infantil de les Fogueres de Sant Joan d’Alacant.

“3 Desitjos” ha sigut el lema elegit per a l’elecció de la bellesa del foc infantil 2023. És un conte que tracta sobre una xiqueta que en ficar-se al llit li dona la bona nit a una estrela. Esta, agraïda, decideix concedir-li tres desitjos. Estos tres desitjos han sigut les tres parts de l’elecció.

En el primer desig hem conegut a les candidates infantils amb el seu vestit de gala. El segon desig ha donat pas al comiat de la bellesa del foc Infantil 2022 i les seues dames d’honor i als estendards de les fogueres. Finalment, en el tercer desig, hem vist de nou a les candidates però amb el seu vestit de núvia alacantina. En esta part s’ha donat pas a l’elecció de la nova bellesa del foc Infantil.

Els encarregats de presentar l’acte han sigut Telma Jiménez Molina, de la foguera Ciutat d’Assís, i Sergio Campos Buades, de la foguera Sant Ferran.

Les coreografies han sigut executades per 125 xiquets i xiquetes de la festa. El vestuari ha sigut confeccionat per un grup de treball format per foguerers de nombroses comissions de fogueres.


Información: Delegación de medios y comunicación de Junta Central Fallera

Fotografías: Armando Romero (JCF)