L’Agrupació de falles de Russafa ha celebrat este dissabte l’acte d’exaltació de les falleres majors de les seues comissions, durant el qual, a més, ha fet entrega dels reconeguts premis ‘Ganxo d’Or’ que el col·lectiu lliura des de l’any 1976.

El president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, ha rebut enguany el guardó, com a reconeixement a la seua trajectòria i treball que desenvolupa en benefici de la festa de les Falles.

Galiana, que ha estat acompanyat durant l’acte per la Directiva de Junta Central Fallera, ha expressat el seu agraïment a l’Agrupació de Falles de Russafa pel fet d’haver-li concedit el premi. “Ni en els meus millors somnis vaig pensar que algun dia podia ser proposat per a rebre-ho. No podia imaginar-me que estiguera ací”, ha confessat. “Gràcies per tot, per tant, per un any que ha sigut, és i serà meravellós”, ha afegit.

També ha rebut enguany el ‘Ganxo d’Or’ la publicació digital especialitzada en Falles Cendra Digital, com a reconeixement a la seua tasca de difusió d’informació de la festa, especialment quant a falles i artistes fallers.

L’acte, celebrat al Saló Mediterráneo (Albal), ha comptat amb l’assistència de les Falleres Majors de València, Carmen Martín Carbonell i Nerea López Maestre, i les seues Corts d’Honor.

Galería de imágenes

Información: Delegación de medios y comunicación de Junta Central Fallera

Fotografías: Armando Romero (JCF)