Resum de l’Assemblea de presidentes i presidents de falla del mes de desembre, que ha estat presidida per la Fallera Major de València, Laura Mengó, i la seua Cort d’Honor.

L’Assemblea de presidentes i presidents de falla ha aprovat l’acta anterior, corresponent al mes de novembre.

El president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, ha recordat que el dia 2 gener finalitza el termini de sol·licitud d’ocupació de domini públic per a les Falles 2023.

Per altra banda, ha explicat que d’enguany la pirotècnia també arribarà als barris de la ciutat amb mascletaes descentralitzades els dissabtes 4 i 11 de març, uns actes que no figuren en el programa de festejos al tractar-se d’actes organitzats per l’Ajuntament.

Galiana ha informat del canvi de data de les gales de la cultura, que se celebraran finalment el 17 i 18 de febrer, al Teatre Principal de València, uns dies que permeten programar uns horaris més adients.

La Vicepresidència 1ª la agraït l’esforç de totes les comissions participants en el concurs de Playbacks, finalitzat el passat dijous, i felicita les premiades. Per altra banda, indica que s’han inscrit set comissions a la cavalcada del ninot, que se celebrarà el dissabte 4 març.

L’Assemblea de presidentes i presidents de falla ha aprovat el programa de Festejos de les Falles 2023.

La Fallera Major de València, Laura Mengó, ha dirigit unes paraules a l’Assemblea i ha volgut agraïr als presidents i presidentes el seu “treball diari” com a “part fonamental de la festa de les Falles” i els ha encoratjat a “continuar amb força i implicació”. També ha destijat que tots els actes del programa de Festejos es desenvolupen “amb total normalitat” i que “tots els fallers i falleres i la ciutadania disfrute plenament” del calendari.


EL PROGRAMA DE FESTEJOS LO PODRÉIS ENCONTRAR EN LA BARRA DE INICIO DE ESTA WEB


GALERÍA DE IMÁGENES


Informació: Delegació de mitjans i comunicació de Junta Central Fallera

Fotografíes: Armando Romero (JCF)