Se celebrarà junt el Museu de les Ciències, on estarà instal·lada l’Exposició del Ninot 2023, que obrirà les seues portes al públic eixe mateix dia

Junta Central Fallera organitza una nova edició de la Fira del Col·leccionisme Faller el 4 de febrer

 

Junta Central Fallera organitza una nova edició, la tretzena, de la Fira del Col·leccionisme Faller, la trobada dirigida tant a fallers com a no fallers que siguen apassionats per col·leccionar publicacions falleres, llibrets de falla, insígnies i marxandatge, i que tindrà lloc el pròxim dissabte 4 de febrer, de 10.00 a 13.30 hores, junt el Museu de les Ciències, en la Ciutat de les Arts i les Ciències, on estarà instal·lada l’Exposició del Ninot 2023, que obrirà les seues portes al públic general eixe mateix dia -després de la inauguració la vesprada anterior-. La jornada comptarà amb l’assistència de la Fallera Major de València, Laura Mengó, i de la seua Cort d’Honor.

En esta ocasió, com ja es va realitzar en les passades edicions, que van resultar tot un èxit, Junta Central Fallera comptarà amb un punt de venda que rebaixarà considerablement el preu del material propi, amb la fi de fomentar la participació.

Així, des de la delegació de Publicacions de Junta Central Fallera es posarà a disposició de les persones que desitgen participar, i de manera gratuïta, un punt de venda. Per a sumar-se al mateix s’ha de contactar amb la delegació i indicar quantes taules i espai és necessari perquè es puga procedir amb temps al seu muntatge, on poder exhibir els productes.

A la Fira del Col·leccionisme Faller es donaran cita editorials, comissions falleres, col·leccionistes privats o llibreries de segona mà que posseeixen material de les Falles de València. El termini d’inscripció per a la XIII edició de la Fira finalitzarà el pròxim 30 de gener. Per a participar només cal enviar un missatge de correu electrònic a publicaciones@fallas.com.


Informació: Delegació de mitjans i comunicació de Junta Central Fallera