Un espai configurat com “la fàbrica del Nadal, on estan tots els personatges que al llarg dels anys s’han incorporat i que estaran fabricant i preparant la nit del 5 de gener”, segons ha explicat el regidor de Cultura Festiva i president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, qui ha inaugurat la iniciativa junt amb les Falleres Majors de València, Laura Mengó i Paula Nieto.

En este equipament ciutadà es pot gaudir d’una oferta plenament nadalenca, sota el títol ‘On viu la màgia dels Reis d’Orient’, ja que, tal com ha assenyalat Galiana, “els Reis Mags han triat València per a instal·lar la seua fàbrica de regals, per a preparar-lo tot de cara a la nit del 5 de gener”. “Per això podrem gaudir de la presència dels personatges que ajuden els Reis Mags en la seua tasca abans d’arribar a la ciutat: la missatgera Caterina, el senyor Carbó, el patge Miquel, o Dolça”, ha apuntat.


  • Tall de veu de les Falleres Majors de València, Laura Mengó i Paula Nieto, i el regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana

  • Galería d’imatges

  • Programació d’activitats


INFORMACIÓ: DELEGACIÓ DE MITJANS I COMUNICACIÓ DE JUNTA CENTRAL FALLERA

FOTOGRAFÍES: FOTOFILMAX FOTÓGRAFOS