Este dimarts ha començat la realització d’un mural col·laboratiu que presidirà a partir d’ara de forma permanent el Saló de Plens de la seu de Junta Central Fallera, en l’avinguda de la Plata de València, baix el lema ‘Tinc la festa dins del cor’, dissenyat per la reconeguda artista Marina Puche i pintat per joves fallers. Es tracta de l’última iniciativa de la delegació de Juvenils de Junta Central Fallera, que ha sigut tot un èxit de participació, fet que ratifica la importància de l’aposta que duu a terme JCF per impulsar activitats per als joves.

Per a la seua confecció es compta amb la col·laboració de pintures Montó i amb la participació d’una trentena de fallers i falleres en edat juvenil, amb l’objectiu de “demostrar al món faller que els joves poden aportar molt a la festa de les Falles”.

El projecte col·laboratiu està lligat a la temàtica de la falla municipal d’enguany, ‘Cardioversió valenciana’, de la qual Marina Puche també és la seua dissenyadora.

La pròpia artista ha explicat que en el mural es veuen reflectits els actes fallers en els quals participa el col·lectiu jove, “des dels més trivials fins als més rellevants, amb l’objectiu que cada juvenil es puga veure reflectit en ells d’una manera divertida”.


Tall de veu de l’artista, Marina Puche


Mes imatges al nostre ———-Facebook


Informació i fotografíes: Delegació de mitjans i comunicació de Junta Central Fallera