Les Falleres Majors de València, Nerea López i Carmen Martín, han assistit este diumenge a l’acte d’Homenatge a la Fallera Major Infantil de València 2020-2021, Carla García Pérez, organitzat per la seua comissió, la falla Ramiro de Maeztu-Els Lleons.

En l’acte també ha participat el president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, que ha destacat “l’alegria” que ha caracteritzat el regnat de Carla García durant dos anys.

Galiana ha expressat que, per a ell, ha sigut “un honor” conéixer a la Fallera Major Infantil de València 2020-2021, així com “veure-la créixer estos dos anys”. “És una alegria coincidir amb tu, veure’t en alguns actes i saber que quan et veig em produiràs una alegria i un orgull infinit”, ha afegit.

El també regidor de Cultura Festiva ha agraït a la família de Carla García el seu paper en un regnat “tan complicat”. “A cap ens abellia tindre una pandèmia. I ningú està preparat per a afrontar-la. Una pandèmia que encara dura, per cert. Però, malgrat la teua edat, l’has suportada amb alegria. Cap queixa, només somriures. Has sabut entendre, malgrat la teua curta edat, que entre les coses bones i les coses dolentes estava l’alegria”, ha pronunciat, parafrasejant a l’intelectual valencià Joan Fuster.

Galiana també ha tingut paraules d’agraïment i afecte cap a les 12 components de la Cort d’Honor Infantil 2020-2021: “Quina alegria sempre veure-vos. Quina alegria haver compartit tot amb vosaltres. Espere que en la vostra memòria i en els vostres cors guardeu una immensa alegria d’haver sigut les representants d’un dels exercicis fallers més complicats per a tots. Per a tota la ciutat”.

“Heu tingut una magnífica capitana que ha sabut estar a l’altura. Que ha sabut unir, que ha sabut representar amb tant amor a la nostra festa i ha sabut malbaratar i generar alegria per on passava”, ha valorat.

Carlos Galiana també ha destacat la tasca de Junta Central Fallera, de la seua Directiva i d’ell com a president. “Hem intentat acompanyar-vos, estar amb vosaltres i donar-vos el màximo en un moment on les possibilitats eren mínimes. Hem intentat minimitzar els colps, protegir-vos i donar-vos alegria. Perquè això és una festa i d’això tracten les festes: de la felicitat de les persones”, ha afegit.

“Hem rigut, malgrat tot. Hem plorat amb una emoció que eixia del cor i ens hem abraçat tantes vegades com hem pogut. Gràcies, Carla, per fer fàcil el difícil. Per fer que sempre que et veig m’isca un somriure d’alegria”, ha finalitzat Galiana.

Galería

Información: Delegación de medios y comunicación de Junta Central Fallera

Fotografías: Armando Romero (JCF)