Associació Cultural Falla Santa Maria Micaela – Martí L’Humà

Torna la tradició i la solidaritat a Micaela en una nova ocasió. Com a conseqüència de les mesures higiènic-sanitàries i d’aforament del Covid-19, l’II Dansà Solidària a favor de *Maides es realisarà de manera virtual el pròxim dissabte 10 d’octubre.

– ¿En qué consistix una Dansà Solidària online?
Al no poder realisar la dansà de manera presencial, com nos agradaria, hem considerat que per a no perdre esta tradició tan bonica arraïlada a les Falles, a la Cultura Valenciana i a la Solidaritat, que cada falla, grup de ball o participants, es graven en els seus casals, locals d’ensaig o cases, ballant la Dansà (la de la Font o
la Plana). Una volta gravat el vídeo, s’enviarà al següent correu: solidaritatmicaela@gmail.com
Per a facilitar el montage i l’edició, el vídeo deu estar editat en el nom de la falla, el tipo de dansà que es balla i en la música per a que quadren els passos i no tingam diferents ritmes. Sobre la vestimenta, no fa falta vestir-se en el trage regional. Important: els vídeos tindran que estar gravats en horisontal.

– ¿Quàn es publicarà el vídeo?
El pròxim dissabte dia 10 d’octubre, publicarem el vídeo de l’II DANSÀ SOLIDÀRIA A FAVOR DE MAIDES, en les nostres rets socials.
Ademés, vos ho enviarem a tots els participants per a que pugau gojar d’ell.

– ¿Cóm puc colaborar en la causa solidària enguany?
En tractar-se d’una Dansà virtual, hem considerat que la colaboració solidària siga voluntària. Qui vullga aportar el seu granit d’arena per a la Fundació Maides, tindrà que enviar-nos un correu electrònic i nosatres li indicarem la manera de procedir a realisar el donatiu.
Esperem la vostra participació en la segona edició de la Dansà Solidària a favor de Maides.
Data llímit per a enviar els vídeos dijous 8 d’octubre.

¡Animar-vos!

Información: Delegación de medios de Associació Cultural Falla Santa Maria Micaela – Martí L’Humà