Mitjançant una sèrie de vídeo entrevistes a les xarxes de JCF, els artistes fallers
explicaran la seua trajectòria, les seues anècdotes i els seus possibles projectes.

Junta Central Fallera inicia este dimecres una sèrie de vídeo entrevistes amb diferents artistes fallers en les quals explicaran la seua trajectòria, els seus rècords o projectes per al futur i també anècdotes i altres característiques de l’ofici. Els vídeos, baix el lema #ParlemAmbArtistesFallers, es publicaran a partir de hui a les diferents xarxes socials de JCF (Facebook, Instagram i Twitter), des d’on podran ser seguits, comentats i compartits per les seguidores i els seguidors.

Esta iniciativa té la finalitat de donar veu als i les artistes fallers perquè expliquen la seua trajectòria, els seus records o les seues anècdotes.

Així, entre altres preguntes, respondran per què van decidir ser artistes fallers, el millor moment que recorden com a artistes, què ha de tindre una persona per dedicar-se a este món, els seus referents, la seua característica més identificativa; un projecte apassionant pendent de fer o un desig per al futur.

A més, cada artista plantejarà un repte a un altre company o companya de la professió perquè continue la iniciativa.

El primer artista faller en participar en la iniciativa #ParlemAmbArtistesFallers serà José Ramón Espuig, Mestre Major del Gremi d’Artistes Fallers de València, qui, a més, ha estat l’encarregat, juntament amb Manolo Martín i el dissenyador Escif, de fer la falla municipal 2020, amb el lema ‘Açò també passarà’.

Informació: Delegació de Comunicació, Junta Central Fallera