El regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València i president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, i les Falleres Majors de València, Nerea López Maestre i Carmen Martín Carbonell, han participat este dilluns festiu en la ciutat en l’ofrena de flors en honor a Sant Vicent Ferrer, patró de la Comunitat Valenciana.

El recorregut s’ha iniciat a la Plaça de l’Ajuntament i s’ha estés pels carrers de Sant Vicent i de La Pau, fins arribar a la Casa Natalícia, situada al carrer del Mar. Allà, els i les participants, entre els quals es trobaven l’Honorable Clavariessa Vicentina, Inmaculada Atienza, la Regina de l’Ateneu Mercantil de València, Ana Bonet, i la Regina dels Jocs Florals, María Chaqués. Totes elles han dipositat els seus rams de flors en honor a Sant Vicent.

A la desfilada també han assistit els representants dels diferents Altars de la ciutat i de les associacions vicentines. Tampoc han volgut faltar representants de les comissions falleres de València, que han ofrenat flors al sant.

Després de la celebració de l’ofrena, l’Honorable Clavariessa i el president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, han col·locat una corona de llorer als peus de la imatge de Sant Vicent. El matí ha culminat amb la interpretació de l’himne regional i del nacional, així com amb una mascletà disparada a la plaça de Tetuan per la pirotècnia Vulcano.

GALERÍA DE IMÁGENES

INFORMACIÓN: DELEGACIÓN DE MEDIOS Y COMUNICACIÓN DE JUNTA CENTRAL FALLERA

FOTOGRAFÍAS: ARMANDO ROMERO (JCF)