El president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, explica com serà #LaTelefonada22: el Ple extraordinari serà virtual i a l’Assemblea assistiran presencialment només les i els presidents de les comissions de les 26 candidates i la resta, online, si no canvia la normativa.

A més, ha avançat que en la pròxima Assemblea de presidentes i presidents de falla es presentarà una proposta per a reformar el Reglament Faller, ara que tot va tornant a la normalitat. El Congrés Faller, no obstant això, no es celebraria fins després de les #Falles22.

La delegació de Festejos informa de les novetats dels concursos com ara el de Truc o el de Playbacks.

La delegació de Cultura informa de l’inici del concurs de #TeatreFaller i de l’obertura del termini d’inscripció de l’Escola de tabal i dolçaina de JCF.

La delegació de Publicacions informa que enguany es preveu realitzar dos fires del col·leccionisme.

La delegació de Comunicació informa de l’èxit del dispositiu especial per a l’#Elecció22: més de 8.300 persones van seguir en directe l’acte només al web; a Twitter s’han aconseguit més de 500.000 impressions i en Instagram hem arribat a 250.000 comptes. A més, informa que JCF ja té perfil a la xarxa social de moda, Tik Tok, que en menys d’una setmana supera els 400 seguidors, més de 750 ‘m’agrada’ i els quatre vídeos que s’han pujat sumen vora 5.000 visualitzacions. També informa que el curs de Comunicació Fallera, després de l’èxit de l’any passat, es celebrarà el cap de setmana de l’11 i 12 de desembre a La Petxina. Més endavant s’informarà del programa i s’obriran les inscripcions.

La delegació de Juntes Locals informa que el passat cap de setmana es va celebrar a Montcada l’Homentatge a les Falleres Majors de la Comunitat Valenciana i anuncia que al novembre tindrà lloc la 5ª edició del torneig de pilota ‘Fallers de vaqueta’.

La delegació d’Infantils informa que ja ha finalitzat el termini d’inscripcions per al concurs de betlems, un total de 87 inscripciones i anuncia una reunió pròximament sobre el concurs de Playbacks infantils.

La delegació d’Esports informa de la finalització dels terminis d’inscripcions del campionats de bitlles, tennis, petanca i pàdel i de les pròximes de futbol sala i golf. A més, ha anunciat que, per motius sanitaris, no hi haurà concurs d’animació de les comissions per a la Mitja Marató, però sí que es donarà premi a la falla que finalitze la carrera amb major nombre de participants.

La delegació de Falla informa de la convocatòria del nou concurs de maquetes. A més, anuncia que en les pròximes setmanes les comissions hauran de recollir les carpetes on aniran els esbossos.

La delegació d’Arxiu informa que els concursos ‘Sabuts Fallers’ i ‘Sabudets Fallers’ tindran enguany una primera fase online, després de la qual els 8 millors equips jugaran de forma presencial.

La delegació de Solidaritat i Inclusió informa que es treballa en un manual de procediments del qual dispondrà i demana ajuda per a recopilar informació.

Finalment, el president de JCF, Carlos Galiana, destaca que la incidència acumulada continua baixant a la ciutat de València i explica que a mesura que es vagen relaxant les restriccions s’estudiarà modificar aforaments per a pròxims actes.

Info y fotografías: Delegación de comunicación de Junta Central Fallera