El #PleJCF aprova l’acta anterior, corresponent al ple del mes de setembre. El president de JCF, Carlos Galiana, ha informat al #PleJCF de la reunió que es va mantenir amb la Secretària autonòmica de Salut Pública, Isaura Navarro. Les recomanacions s’actualitzaran amb l’avanç de la pandèmia.

La Delegació de Festejos informa al #PleJCF del termini d’inscripció dels campionats de dominó i playbacks, que es tanca el 22 d’octubre, i informa de l’ajornament de la marató de futbolí.

Cultura informa de la satisfacció del concurs de Fotografia de JCF, en el qual enguany han participat 84 fotografies. Explica que per al concurs de #TeatreFaller, que se celebrarà al Flumen, ja s’han apuntat 14 comissions, però el termini està encara obert.

La Delegació d’Arxiu i Publicacions informa que s’està preparant la quarta edició del concurs ‘Sabuts’ i la segona de ‘Sabudets’, que se celebraran al novembre. Enguany tindran dos fases, una primera online i una segona, on es jugarà la final, presencial.

Juvenils celebra l’increment en la participació al campionat d’escacs. A més, anima a participar a la modalitat juvenil del concurs de Playbacks i altres activitats. Informa que el pròxim 30 d’octubre tindrà lloc un taller de realitat virtual a Las Naves.

Infantils indica que el torneig d’escacs ha sigut tot un èxit amb totes les mesures de seguretat front la Covid-19. Informa que s’han publicat les bases dels concursos de betlems, maquetes, playbacks o dibuix.

Esports informa que el pròxim 25 d’octubre se celebrarà a l’Alqueria del Basket el campionat 3×3 de bàsquet. Actualment, ja s’han apuntat més de 90 persones. Avança les pròximes novetats dels campionats de bitles, tennis o futbol femení.

Protocol informa que per mesures de seguretat la passada setmana es va suspendre l’agenda de la Fallera Major de València i exposa que s’informarà en el moment en el qual es reprenga.

Juntes Locals informa del canvi d’ubicació de la Mostreta de #TeatreFaller, que serà al Centre Cultural Bernat i Baldoví. El mateix dia es presentarà el torneig Fallers de Vaqueta.

Patrimoni avança algunes de les línies de treball de la #RutaDelPatrimoni, que tindrà el seu punt final a València el cap de setmana d’aniversari de les #FallesUNESCO després d’activitats per diverses localitats. Es treballa en continguts en línia per a gaudir des de casa.

La Delegació de Comunicació informa al #PleJCF que Facebook i Instagram, respectivament, han verificat el perfils de les xarxes socials de JCF. A més, indica que els cursos de Comunicació Fallera se celebraran finalment el 24 i 31 d’octubre a la Petxina.

La Delegació de Solidaritat i Inclusió informa que el pròxim dilluns tindrà lloc en JCF una reunió per a les comissions interessades en sol·licitar les subvencions per a projectes que promoguen la igualtat entre dones i homes, la diversitat i la no discriminació.

El #PleJCF aprova que la classificació de les #Falles21 siga ratificada per la pròxima Assemblea de Presidentes i Presidents de falla.

Información: Delegació de Comunicació
JUNTA CENTRAL FALLERA

Fotografías: Armando Romero (JCF)