Nota de prensa.

ARRIBA EL MOMENT DE CONÈIXER EL LLIBRE FALLER 2020

La Delegació de Publicacions te el plaer d’informar que el pròxim divendres 7 de febrer a les 20 hores tindrà lloc la presentació del Llibre Faller 2020 a l’Auditori Santiago Grisolía de la Ciutat de les Arts i les Ciències. Abans de la presentació s’anunciaran les activitats que, com cada any, s’emmarquen dins de l’Indult del Foc.

A continuació, la Vicepresidenta de Cultura de JCF dirigirà la presentació dels continguts que conformen el llibre d’enguany, donant rellevància al monogràfic dedicat este any a les dones que han sigut pioneres en el món faller. Al transcurs de l’acte es projectarà un vídeo protagonitzat per quatre pioneres de la festa: Maruja Pinto – primera dona agremiada en el Gremi Artesà d’Artistes Fallers–; Merche de la Guía –una de les primeres dones dins de la directiva de la Interagrupació de Falles–; Cristina Burdeos – primera Vicepresidenta de JCF—i Reyes Martí – primera pirotècnica en disparar una mascletà del calendari oficial, una Nit del Foc i la cremà de la falla municipal–.

L’acte, a més a més, comptarà amb la presència de les Falleres Majors de València, Consuelo Llobell i Carla García, acompanyades de les seues Corts d’Honor i del President de JCF, Pere Fuset acompanyat de la seua cúpula directiva.

Un any més, arriba el llibre oficial de les Falles de València.

Informació: Delegació de comunicació, Junta Central Fallera

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *