La Fallera Major Infantil de València, Nerea López Maestre, ha assistit este diumenge a la *proclamació de Victoria Moya Martínez com a reina infantil de les Festes de Sogorb (Segorbe) de 2022*, així com de les seues dames i cort d’honor.

L’acte es va celebrar a l’escenari del Botànic Pau i ha actuat com a mantenidor José Miguel Martínez Aparicio. Enguany, com a mostra de suport i solidaritat amb els veïns i veïnes afectades pels incendis forestals, l’escenari ha lluït amb plantes ornamentals verds, sense les flors habituals. Un castell de focs artificials ha posat el fermall d’or a la màgica nit.

Prèviament a la proclamació, la Fallera Major Infantil de València, Nerea López Maestre, acompanyada per la vicepresidenta 3ª de Junta Central Fallera, Lucía Morales, ha pogut compartir uns instants amb les reines de les Festes i l’alcaldessa de Sogorb, Mª Carmen Climent, quan la màxima representant infantil de les Falles de València els ha fet lliurament del Llibre Faller 2022.

Un dia abans, el dissabte 27, es va celebrar la proclamació de la reina major, Carmen Gómez Climent, i de les seues dames i cort. En este cas, el mantenidor va ser Carmen Serrano Durbá.

Les festes patronals de Sogorb, que se celebren després de dos anys d’absència per la pandèmia, s’estendran fins al 4 de setembre i comptaran amb diversos actes en homenatge a les tradicions i en honor a les patrones de la ciutat, la Verge de Loreto, de l’Esperança i de la Cova Santa.

Entre altres actes, Sogorb tornarà a acollir als seus carrers les processons, romeries i ofrenes, carreres de cintes, exhibicions esportives, batalla de flors, la ‘Enramà’, les revetles i espectacles de focs artificials, entre els més de 150 actes programats.

GALERÍA DE IMÁGENES 

Información: Delegación de medios y comunicación de Junta Central Fallera
Fotografías: Armando Romero (JCF)