Marina García Arribas – Fallera Major Infantil de Valéncia 2024

Bona vesprada i moltes gràcies per acompanyar-nos en un dia tan especial,

Encara he de pessigar-me per acabar de creure’m el que està passant…
Ahir va ser un dia carregat de nervis i d’emocions i voldria començar per dedicar unes paraules a tota eixa gent que venia a abraçar-me i a donar-me un bes… i jo no podia quasi ni dir paraula ni respondre a les seues mostres d’estima.
Moltes, MOLTÍSSIMES  GRÀCIES a totes i tots… família, amigues i amics, membres de la meua Comissió, Manuel de Falla-Tamarindos, del sector Campanar i de la meua benvolguda federació de Benicalap-Campanar per compartir el nervis, per esperar eixa telefonada, per esclatar de goig, per plorar i riure amb mi. Heu de saber que mai ho vaig a oblidar.

Vull agrair també a eixos jurats que mostraren la seua confiança per seleccionar a les 73 xiquetes que anàrem a La Fonteta, i a les set persones que després triaren a les 13 que estem hui ací, les meues companyes de viatge, la meua cort… Gràcies per donar-me l’oportunitat de ser la vostra màxima representant infantil enguany. Suposa una gran alegria i al mateix temps una gran responsabilitat, però estic convençuda de que amb la vostra ajuda i amb elles… TOT ANIRÀ BÉ.

Per la meua part no ha de faltar l’energia, la il·lusió, el compromís, el respecte a les tradicions i l’amor a la nostra festa. Sempre he pensat que fer les coses com cal no ha d’estar renyit amb passar-ho bé… i de segur que enguany anem a divertir-se i a riure molt. I ho farem de la mà de María Estela i de la Cort Major. Hi haurà vegades que a nosaltres ens tocarà ser un poc més adultes… però també vull que elles tornen a ser un poc més xiquetes… i així, la suma de 13 més 13 ja no serà mai més 26, sinó UNA només. Una família fallera que portarà el nom de la nostra festa a tots els racons i que procurarà guanyar-se el vostre orgull i la vostra estima.

Gràcies a Laura i a Paula per mostrar-nos el camí i ser el millor espill on poder mirar-se. Espere saber donar continuïtat al vostre treball i aportar tot el que puga de la meua part.

Ja estic preparada per a passar son, per a aguantar pentinada moltes hores, per a acabar els deures per la nit, per a estar vestida i a punt cada dia i tantes altres coses… en definitiva, per a viure un any que segur, segur… recordaré SEMPRE.

VISQUEN LES FALLES!!… I VISCA VALÈNCIA!!!


María Estela Arlandis Ferrando – Fallera Major de Valéncia 2024

Excel·lentíssima senyora alcaldessa de la Ciutat de València, María José Catalá, president de Junta Central Fallera i regidor de festes i tradicions, Santiago Ballester, membres de la corporació municipal, directiva de la Junta Central Fallera. Belleses del Foc, Reines de les festes de la Magdalena de Castelló. Falleres Majors de València y Corts d’Honor 2023. Fallers i falleres, molt bona vesprada a tots.

Hui, per primera vegada, estes 13 veus formen una sola per a dirigir-se al món sencer. Perquè hui soc jo qui vos parla però ho fa en nom de les 13 dones que a partir d’este moment representaran al món de les Falles amb passió i entrega.

Tot va començar amb la decisió de les set persones, eixes que ens han donat veu, Gràcies. Adrián, Amparo, Anaís, Artur, Bàrbara, Eva i Noelia, gràcies per deixar-nos fer història.
Gràcies València per l’oportunitat de conviure a 73 dones que adoren la festa, la cultura i la tradició de la nostra terra. Nosaltres som la representació de totes elles. Esperem que estigueu orgulloses de nosaltres.

El col·lectiu faller som un exemple per al món, un exemple de civisme i bons comportaments, i enguany més encara amb el compromís de fer una festa sostenible, velant per una València que és capital verda europea 2024.

Desitgem impregnar cada racó de València i de la resta de la Comunitat amb la nostra flama fallera. Flama que no s’apagarà mai. Una flama que va començar a créixer a les nostres comissions. La meua va nàixer al cor de València, banyada per l’horta, una flama que la meua família s’ha encarregat de fer créixer, en eixa llum que alimenta el món faller i totes les tradicions que fan gran nostra terra. Agraïda siempre a les meues arrels i a la meua comissió que ha fet de mi la fallera que sóc ara. Flama que portaré sempre en mi i que voldria portar també a cada racó i compartir així, la il•lusió de representar a la millor festa del món.

Estes 13 dones volem ser el reflex de la germanor, treball, respecte, responsabilitat i passió que tant admirem del món faller.
Desitgem que éstes Falles 2024 nos esperen, en cada carrer , en cada Casal, en cada racó, en la mateixa mirada ilusionada en la que la esperen els nostres 13 cors.

Falles 2024, estem esperant-vos.

Visca València i visquen les Falles


GALERÍA DE IMÁGENES (1)


GALERÍA DE IMÁGENES (2)


GALERÍA DE IMÁGENES (3)


INFORMACIÓN: DELEGACIÓN DE MEDIOS Y COMUNICACIÓN DE JUNTA CENTRAL FALLERA

FOTOGRAFÍAS: FOTOFILMAX FOTÓGRAFOS (ARMANDO ROMERO)