Este divendres va tindre lloc el sopar de gala de comiat de les Falleres Majors de València i Corts d’Honor del 2020 i 2021, en el qual les màximes representants de la ciutat van dir adéu als membres de Junta Central Fallera al costat dels seus familiars.

Les FFMMV 2020 i 2021, Carla García i Consuelo Llobell van tirar la vista arrere per a recordar moments destacats del seu regnat i van agrair a totes les delegacions que conformen Junta Central Fallera el seu treball durant esta etapa al seu costat.

La Fallera Major Infantil de València 2020 i 2021, Carla García, va destacar que enguany “no només hem pogut plantar i cremar, sinó també tindre una setmana fallera genial”. “I tot això ha sigut gràcies a vosaltres”, va afirmar.

Per la seua banda, la Fallera Major de València 2020 i 2021, Consuelo Llobell, va fer valdre l’esforç dels membres de Junta Central Fallera “per fer-nos sentir cada dia com a casa”. “Això ha fet que us convertiu en la meua família i que ara mire a cadascun i pense l’afortunada que he sigut”, va pronunciar.

El president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, també va dirigir unes paraules als allí presents homenatjant les 26 xiquetes i xiques que han representat a la festa fallera en els últims dos anys.

Galiana va celebrar que les Falles i, amb elles, el món faller “ha tornat”. “És un orgull ser el vostre president, és un orgull fer bandera de ser faller, i ara més que mai”, va afegir.

Finalment, les Falleres Majors de València 2020 i 2021 van imposar les insígnies a les i els nous membres de Junta Central Fallera que s’han incorporat a la casa durant estos dos últims exercicis.

Galería de imágenes

Información: Delegación de comunicación de Junta Central Fallera

Fotografías: Armando Romero (JCF)