Els i les màximes representants de les juntes locals falleres de tot el territori valencià s’han donat cita este dissabte a Cullera en la cinquena edició de la Gala Fallera de la Comunitat Valenciana. En total, s’han reunit vora 900 persones d’unes 40 juntes locals.

Enguany, la Junta Local de Sueca ha sigut l’encarregada de l’organització de la gala, amb la col·laboració de la delegació de Juntes Locals de Junta Central Fallera.

La sala Santy de Cullera ha acollit l’acte, que s’ha iniciat a les 19.30 hores després de la recepció i l’obertura de portes.

La Gala ha estat presidida per la Fallera Major de València, Laura Mengó, la seua Cort d’Honor, i el president de Junta Central Fallera, Pere Fuset, que, abans del sopar, han rebut a les representants de les juntes locals falleres.

Finalment, la Fallera Major de València i el president de Junta Central Fallera, Pere Fuset, han iniciat el ball que ha posat el punt i final a la festa.Informació: Delegació de mitjans i comunicació de Junta Central Fallera

Fotografíes: Fotofilmax Fotógrafos


Fallas – Fallas de Valencia – Juntas Locales – Sueca – Fallas 2023 – Cullera